Ιπποφαές Θεσσαλίας

Σημαντική συνεργασία για την forAgroSales αποτελεί η σχέση με την ομάδα παραγωγών του Ιπποφαές Θεσσαλίας όπου πάνω από 75 καλλιεργητές με δυναμική προς το παρών 950 στρεμμάτων Ιπποφαούς Ρώσικων ποικιλιών έχουν αναθέσει στην εταιρεία μας την διαπραγμάτευση και πώληση της παραγωγής τους.

Επίσης αρκετοί μεμονωμένοι παραγωγοί άλλων superfoods (Γκότζι Μπέρρυ, Μύρτιλου, Κράτεγου, Αρώνιας) μας διέθεσαν προς πώληση την παραγωγή τους.

 

Συνεταιρισμοί κηπευτικών προϊόντων

Η forAgroSales διατηρεί επαφή με συνεταιρισμούς παραγωγής κηπευτικών προϊόντων διερευνώντας την πλέον συμφέρουσα διάθεση της παραγωγής τους κυρίως σε αγορές του εξωτερικού.

 

Συνεταιρισμοί παραγωγής Ελαιόλαδου

Το Ελληνικό Ελαιόλαδο καταλαμβάνει σταθερά την θέση που του αξίζει στην παγκόσμια καταναλωτική αγορά. Η διάθεση συνεργασίας σημαντικών εταιρειών διανομής του εξωτερικού με αξιόπιστους Έλληνες προμηθευτές είναι έκδηλη και αποτελεί σημαντική ευκαιρία για τη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας.

Η forAgroSales ανταποκρινόμενη στην πρόκληση έχει προχωρήσει στη διερεύνηση των αγορών καταγράφοντας πιθανές προοπτικές συνεργασίας.